Starta installationsprogrammet efter nedladdning Produkter som påverkas

Prova först följande:

Viktigt: Den här lösningen gäller produkter som har laddats ned med Akamais nedladdningshanterare, inköp som är gjorda på Adobe.com och testversioner av Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements och Acrobat X.

Du kan prova att starta installationsprogrammet manuellt om det inte startar automatiskt när produkten har laddats ned.

1. Kontrollera att nedladdningen är slutförd.
  2. Om du inte får ett meddelande om att nedladdningen är klar gör du följande:
  • Kontrollera om det finns en genväg på skrivbordet med vilken du kan starta eller återuppta nedladdningen. I så fall dubbelklickar du på den. När nedladdningen är klar tas genvägen bort.
  • När du påbörjade nedladdningen blev du ombedd att ange en målmapp för filerna. Navigera till den mappen. Om du inte kommer ihåg vad den heter bör du söka efter mappen Hämtade filer på datorn. Sök efter en exe- och en 7z-fil (Windows) eller en dmg-fil (Mac OS). Om du ser tillfälliga filer med tillägget .part så innebär det att nedladdningen inte har slutförts.

Viktigt: Kontrollera att både exe- och 7z-filerna är fullständigt nedladdade och att de finns i samma mapp när du ska installera programmet. Annars visas eventuellt ett fel när du startar installationen. (Felet kan t.ex. vara Följande fil kan inte öppnas: eller Filarkivdelen av Adobe [produkt] saknas.)

1. När du är säker på att nedladdningen är klar dubbelklickar du på exe-filen (i Windows) eller dmg-filen (i Mac OS) och följer anvisningarna på skärmen.

Dok-ID
(cpsid_83773)

Mac OS (alla)
Windows (alla)