Vanliga problem | Flash PlayerProdukter som påverkas

1. Kontrollera om du har den senaste versionen av Flash Player för din dator.

Du hittar den senaste versionen av Adobe® Flash® Player för ditt operativsystem och din webbläsare om du går till http://www.adobe.com/se/software/flash/about/. Den här sidan visar också vilken version som för närvarande är installerad på din dator.

2. Läs informationen om vanliga problem med Flash Player.

3. Sök efter möjliga lösningar i supportdokument.

Klicka på Produkter och välj Flash Player. Beskriv sedan problemet i sökrutan.

4. Använd felkoder för att precisera problemet.

Om du kommer ihåg de felkoder som visas i felmeddelandena skriver du dem i rutan Sök i supporten eller på forumsidan. Du kan använda de här felkoderna för att precisera sökningen. Här följer några exempel på felkoder:

Flash Player Error 2048
Error #1502--Flash Player

5. Sök efter en liknande fråga eller ställ en egen fråga i Flash Players forum.

Ange en beskrivning av problemet i sökrutan i Flash Players forum och sök bland onlinediskussionerna. Du kan också publicera en problembeskrivning på forumet.

6. Köp support och få hjälp av en Adobe-expert.

Köp en kundservicebiljett och samarbeta med en Adobe-representant för att lösa problemet. Du får mer information om du går till Kontakta Adobe och klickar på länken för telefonnummer till höger för att visa kontaktnumren för din produkt eller ditt problem.

7. Skicka en buggrapport.

Om problemet fortfarande inte är löst är det möjligt att du har påträffat en bugg – alltså en defekt eller ett fel – i Adobe Flash Player. Informera gärna Adobe om du tror dig ha påträffat en bugg eller om du har förslag på hur Flash Player kan förbättras.

Du kan rapportera en bugg genom att skicka in en rapport på sidan Rapportera en Flash Player-krasch. Läs om hur du rapporterar buggar eller lämnar förslag på förbättringar i artikeln Introduktion till Adobes hanteringssystem för buggar och problem

8. Leta efter fler lösningar.

Dok-ID
(cpsid_83711)

OS
AIX
HP-UX
Linux
Mac OS (alla)
Solaris
UNIX
other_os
Windows (alla)

Produkter som påverkas