# Tilgjengelighet*
Adobe
Logg på Personvern Min Adobe

Tittel

Starte installeringsprogrammet når nedlastingen er ferdigDette gjelder følgende produkter

Prøv dette først

Viktig: Denne løsningen er beregnet på produkter som er lastet ned ved hjelp av Akamai Download Manager, kjøp fra Adobe.com samt prøveversjoner av Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements og Acrobat X.

Du kan starte installeringsprogrammet manuelt dersom det ikke starter automatisk når nedlastingen er fullført.

1. Sjekk at nedlastingen er fullført.
  2. Hvis nedlastingsprogrammet ikke har indikert at nedlastingen er fullført, gjør du følgende:
  • Se om det ligger en snarvei til å starte eller fortsette nedlastingen på skrivebordet. Hvis det gjør det, dobbeltklikker du den. Akamai Download Manager fjerner denne snarveien når nedlastingen er fullført.
  • Da du startet nedlastingen, ble du spurt hvor du vil lagre filene. Gå til plasseringen du oppga. Hvis du ikke husker hvilken plassering du valgte, søker du etter en mappe kalt Nedlastinger på datamaskinen. Se etter en .exe- og en .7z-fil (Windows) eller en .dmg-fil (Mac OS). Hvis du ser en midlertidig fil med filendelsen .part, betyr det at nedlastingen ikke er fullført.

Viktig:Programvaren kan kun installeres dersom .exe- og .7z-filen er fullstendig nedlastet og plassert i samme mappe. Hvis dette ikke er tilfelle, kan det hende at du får se en feilmelding når du starter installasjonsprogrammet. (Feilmeldinger inkluderer "Kan ikke åpne denne filen" og en melding som sier at filarkivdelen av Adobe [produktnavn] mangler.)

1. Når du er sikker på at nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du den nedlastede .exe-filen (Windows) eller .dmg-filen (Mac OS) og følger instruksjonene på skjermen.

Dokument-ID
(cpsid_83773)

Sist oppdatert

OS
Mac OS (Alle)
Windows (Alle)

Kontakte Adobe kundestøtte