Fout 'Toegang geweigerd' | Adobe Help-toepassing | CS5.5-productenProducten waarop dit van invloed is

Probleem

Wanneer u de Adobe Community Help-toepassing opent in CS5.5, wordt de volgende foutmelding weergegeven:

"Toegang geweigerd."

Oplossing

Werk de Adobe Help-toepassing bij.

1. Zorg dat u de laatste versie van de AIR-runtime hebt. Als u het niet zeker weet, kunt u de laatste versie downloaden.
  2. Ga naar de volgende locatie:
    Windows: %appdata%/chc.4875E02D9FB21EE389F73B8D1702B320485DF8CE.1

Tip:
    Als u deze map wilt vinden in Windows, kopieert u de bovenstaande tekenreeks in bestandsbeheer van de Windows Verkenner.

Mac OS:
     /[gebruikersnaam]/Bibliotheek/Voorkeuren/chc.4875E02D9FB21EE389F73B8D1702B320485DF8CE.1

3. Zoek in de map Local Store naar de map HelpCfg en verwijder deze.
    Opmerking: Het is niet nodig om de map CHC of Local Store in zijn geheel te verwijderen. Als u dit doet, moet u bepaalde inhoud opnieuw downloaden.
  4. In uw browser gaat u naar http://www.adobe.com/nl/support/chc/.
  5. Kies in stap 1 het relevante product.
  6. Klik in stap 2 op Nu installeren.
  7. Klik op Openen in het installatievenster en vervolgens op Nu uitvoeren.
  8. Herhaal dit proces om aanvullende Adobe-producten toe te voegen.

Aanvullende informatie

Deze fout treedt op als gevolg van een ongeldige eigenschap in het Help-configuratiebestand. Het bestand is per abuis gepubliceerd met een staging-URL in plaats van de productie-URL. Het bestand is gecorrigeerd en op de juiste productieservers geplaatst.

Dit probleem is van invloed op de volgende producten:

• Adobe After Effects CS5.5
  • Adobe InDesign CS5.5
  • Adobe InCopy CS5.5
  • Adobe Illustrator CS5.5
  • Adobe Encore CS5.5

Doc-ID
(cpsid_90284)