Fouten met Updater oplossen | Acrobat, Reader | 8.2.2, 9.3.2 en hoger | Windows Producten waarop dit van invloed is

Gebruikers van Reader

U kunt de fouten in de volgende tabel soms oplossen door Adobe Reader opnieuw te installeren.

1. Verwijder Reader van uw computer.
    (Windows 7/Vista) Klik op Start en kies Configuratiescherm. Dubbelklik op het pictogram Programma's en onderdelen. Selecteer Adobe Reader, klik op Verwijderen en volg de aanwijzingen.
    (Windows XP) klik op start en kies Configuratiescherm. Dubbelklik op het pictogram Software. Selecteer Adobe Reader, klik op Verwijderen en volg de aanwijzingen.
  2. Ga naar de pagina Adobe Reader Downloads en klik op Nu downloaden.
  3. Geef Downloadbeheer voldoende tijd om alle benodigde installatiebestanden te downloaden. Vervolgens volgt u de aanwijzingen om Reader op uw computer te installeren.
  4. Hebt u nog steeds problemen, probeer dan een andere webbrowser te gebruiken.

Beheerders

Zie de Gids bij Acrobat-Reader Updater voor meer informatie over de configuratie van en het oplossen van problemen met de Updater.

Updater-fouten

Net als de meeste Windows-toepassingen, gebruiken Acrobat en Reader Microsoft Windows Installer-technologie voor het installeren van updates. Als de update mislukt, kunt u een van de volgende Microsoft Installer-fouten krijgen. De lijst is niet compleet. De lijst wordt door Adobe bijgewerkt met meer oplossingen voor algemene fouten. Als de fout hier niet wordt weergegeven, kunt uWindows Installer Error Messages op de Microsoft-site raadplegen.

Fout  Titel Oplossing
1309 Fout bij het openen van het bronbestand:
C:\Windows\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerTrust\AcrobatConnect.cfg.
Zie Fout 1321 of 1309 | Installatie | CS4, CS5 | Windows
1310 Fout bij het schrijven naar bestand: C:\Config.Msi…. Controleer of u toegang hebt tot die map. Zie Fout "1310: fout bij het schrijven naar bestand: C:\Config.Msi..." | CS4-producten
1311 Kan volgende CAB-bronbestand niet vinden: [bestandsnaam]. Zie Fout 1311, 1335 of 2350 "Bronbestand niet gevonden...data1.cab" bij het installeren van Adobe-producten | Windows
1321 De Installer heeft onvoldoende rechten om dit bestand te wijzigen: c:\Windows\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerTrust\AcrobatConnect.cfg.  Zie http://kb2.adobe.com/nl/cps/403/kb403915.html.
1327  Ongeldig station Zie Fout 1327 | "Ongeldig station" | Installatie | CS4, CS5, Acrobat, Reader

Alternatieve oplossing: Deze fout wordt soms weergegeven wanneer een station is toegewezen aan de gebruiker en het installatieprogramma wordt uitgevoerd in een systeemcontext. Wijzig de toegangsrechten voor de netwerkmap in 'schrijven' voor iedereen naar de gedeelde map of het gedeelde station.
1328 Fout bij het toepassen van patch op [bestandsnaam]. Het is mogelijk dat het bestand door iets anders is bijgewerkt en de patch het niet kan wijzigen. Neem voor meer informatie contact op met de leverancier van de patch. Een bestand is gewijzigd of ontbreekt. Verwijder het programma en installeer het opnieuw.
1335  Het CAB-bestand [bestandsnaam] dat is vereist voor deze installatie, is beschadigd en kan niet worden gebruikt. Deze fout kan wijzen op een netwerkfout, een fout bij het lezen van de cd-rom of een probleem met dit pakket.  Het CAB-bronbestand is beschadigd. Zie http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa372835(VS.85).aspx.
1401, 1402, 1404, 1406  Kan [een bepaalde handeling niet uitvoeren] voor [sleutel of waarde] Deze fouten treden op wanneer Windows Installer het register niet kan wijzigen. Snelle oplossingen:
  • Herstel de huidige programma-installatie via Software in Configuatiescherm.
  • Meld u aan als beheerder en open de juiste registersleutel:
    (Acrobat) HKLM\Software\Adobe\Acrobat
    (Reader) Reader\<versie> HKCU\Software\Adobe\Acrobat Reader\<versie>
  • Werk het programma opnieuw bij.

Zie ook:

Fout 1402 | Fout 1406 | Acrobat, Reader

1500 Er is al een andere installatie actief. Voltooi die installatie voordat u verdergaat met deze installatie.  Zie Fout 1704 of 1500 | Installatie, verwijderen | CS4 | Windows
1603 Er is onherstelbare fout opgetreden tijdens de installatie
of
#_AdobeError_#1603
Sluit Microsoft Office en alle webbrowsers. Vervolgens kiest u in Acrobat of Reader Help > Controleren op Updates.
Zie ook Fout 1603 | Installatie | CS3-, CS4-producten
1606 Kan geen toegang krijgen tot netwerklocatie

Gebruik de wizard Microsoft Fix it die beschikbaar is via support.microsoft.com/kb/886549. Deze wizard werkt het Windows-register bij.

Vrijwaring: Adobe ondersteunt geen software van derden en biedt deze informatie alleen als gunst aan.

Als u het probleem niet kunt oplossen met de wizard Fix it, raadpleeg dan de oplossingen in Fout 1606 | Installatie | Acrobat 8, 9 | CS4

1612,
1635

De installatiebron voor dit product is niet beschikbaar. Controleer of de bron bestaat en dat u deze kunt openen.

Dit patchpakket kan niet worden geopend.  Controleer of het patchpakket bestaat en of u het kunt openen. Of neem contact op met de leverancier van de toepassing om te controleren of het een geldig Windows Installer-patchpakket is.

Gebruik de wizard Microsoft Fix it die beschikbaar is via http://support.microsoft.com/kb/971187. De wizard werkt het Windows-register bij zodat u eerdere versies van het programma doorgaans kunt verwijderen of de huidige versie kunt installeren of bijwerken.

Vrijwaring: Adobe ondersteunt geen software van derden en biedt deze informatie alleen als gunst aan.

1618  Er is al een andere installatie actief. Voltooi die installatie voordat u verdergaat met deze installatie.  Een andere installatie is actief en MSI is bezet. Sluit een installatieprogramma of wacht tot de eerste installatie is voltooid.
1704  Een installatie van [productnaam] is momenteel onderbroken.  Zie Fout 1704 of 1500 | Installatie, verwijderen | CS4 | Windows
1706  Er is geen geldige bron gevonden voor [productnaam].  Een of meer van de installatiebestanden die door de Updater zijn gedownload, kunnen niet worden gevonden. Soms kunt u naar de bron bladeren via Software in Configuratiescherm en proberen de toepassing te herstellen. Wanneer een dialoogvenster wordt weergegeven waarin wordt aangegeven dat de bron niet beschikbaar is, bladert u naar het benodigde bestand. U kunt MSI ook van uw installatieschijf of van www.adobe.com/nl/downloads (alleen Reader) halen.
1714 De oudere versie van [productnaam] kan niet worden verwijderd. Neem contact op met de technische ondersteuning.

Gebruik de wizard Microsoft Fix it die beschikbaar is via http://support.microsoft.com/kb/971187. De wizard werkt het Windows-register bij zodat u eerdere versies van het programma doorgaans kunt verwijderen of de huidige versie kunt installeren of bijwerken.

Vrijwaring: Adobe ondersteunt geen software van derden en biedt deze informatie alleen als gunst aan.

Kunt u het programma niet verwijderen, installeren of bijwerken nadat u de wizard Fix it hebt gebruikt, raadpleeg dan de oplossingen in Fout 1714 | Acrobat, Reader
.

Trefwoorden: ARM, Acrobat-updates, Reader-updates, Updater, Updater-fouten, Updater-probleemoplossing, Updater-logboek

Document-id
(cpsid_85258)