Het installatieprogramma na de download startenProducten waarop dit van invloed is

Probeer dit eerst

Belangrijk: Deze oplossing is voor producten die met Akamai Download Manager zijn gedownload, aankopen die zijn gedaan in de Adobe.com-winkel, en proefversies van Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements en Acrobat X.

Als het installatieprogramma niet automatisch start wanneer de download van uw product gereed is, kunt u het handmatig starten.

1. Zorg ervoor dat de download is voltooid.
  2. Als het downloadprogramma niet aangeeft dat de download is geslaagd, doet u het volgende:
  • Controleer of de snelkoppeling Download starten of Download hervatten op het bureaublad staat. Als dit het geval is, dubbelklik er dan op. Akamai Download Manager verwijdert de snelkoppeling nadat de download gereed is.
  • Bij het starten van de download werd u gevraagd waar de bestanden op te slaan. Navigeer naar die locatie. Als u de locatie niet meer weet, doorzoek uw computer dan op een map met de naam “Downloads.” Zoek naar een EXE- en 7Z-bestand (Windows) of een DMG-bestand (Mac OS). Als u tijdelijke bestanden ziet die eindigen op '.part', betekent dit dat de download niet is voltooid.

Belangrijk: Zorg ervoor dat de EXE- en 7Z-bestanden beide volledig gedownload zijn en in dezelfde map staan. Als dit niet zo is, kan er een fout optreden wanneer u het installatieprogramma start. (Mogelijke fouten zijn 'Kan het volgende bestand niet openen' en 'Het bestandsarchiefgedeelte van Adobe [productnaam] ontbreekt.')

1. Wanneer u er zeker van bent dat de download is voltooid, dubbelklikt u op het EXE-bestand (Windows) of het DMG-bestand (Mac OS) dat gedownload is. Volg dan de instructies op het scherm.

Doc-id
(cpsid_83773)