Algemene problemen | Flash PlayerProducten waarop dit van invloed is

1. Controleer of de nieuwste versie van Flash Player op uw computer staat.

Voor de nieuwste versie van  Adobe® Flash® Player voor uw besturingssysteem en browser gaat u naar http://www.adobe.com/nl/software/flash/about/. Op deze pagina kunt u ook zien welke versie momenteel op uw computer is geïnstalleerd.

2. Lees de informatie over algemene Flash Player-problemen.

3. Doorzoek de documenten in de Support Knowledgebase voor mogelijke oplossingen.

Klik op Producten en selecteer flash player. Typ vervolgens de probleem beschrijving in het vak zoeken.

4. Gebruik foutcodes om de zoekresultaten voor uw probleem te verfijnen.

Als u weet welke foutcodes zijn weergegeven in de foutberichten, kunt u ze in het vakje Zoekondersteuning of op de pagina met forums invoeren. U kunt deze foutcodes gebruiken om de zoekresultaten te verfijnen. Enkele voorbeelden van foutcodes:

Flash Player Error 2048
Error #1502--Flash Player

5. Zoek naar een soortgelijke vraag of stel zelf een vraag op het Flash Player-forum.

Typ de omschrijving van uw probleem in het zoekvak op het Flash Player-forum om naar onlinediscussies te zoeken. U kunt uw probleem ook op het forum posten.

6. Koop ondersteuning om contact op te nemen met een Adobe-specialist.

Koop een klantondersteuningsticket om samen met een Adobe-agent uw probleem op te lossen. Voor meer informatie gaat u naar Contact opnemen met Adobe en klikt u op de koppeling voor telefoonnummers aan de rechterkant. U ziet dan de telefoonnummers voor uw product of probleem.

7. Meld een programmeerfout.

Als het probleem nog steeds niet verholpen is, hebt u mogelijk een bug (een fout of defect) in Adobe Flash Player gevonden. Stel Adobe op de hoogte wanneer u denkt dat u een bug hebt gevonden of als u suggesties hebt ter verbetering van Flash Player.

U kunt een bug melden door een rapport in te dienen op de pagina Flash Player-crash rapporteren. In het artikel Het beheersysteem voor bugs en problemen met Flash Player introduceren vindt u meer informatie over hoe u een bug meldt of een suggestie kunt doen.

8. Controleer of er nog meer oplossingen zijn.

Doc-ID
(cpsid_83711)

Besturingssysteem
AIX
HP-UX
Linux
Mac OS (alle versies)
Solaris
UNIX
other_os

Kom meer te weten over alle ondersteuningsopties.
Contact opnemen met Adobe