Release-informatie | Acrobat, Reader-producten beïnvloed

Algemene vragen over updates

Waarom moet ik bijwerken?
Beveiliging en verbeterde functionaliteit. Adobe raadt u aan updates installeren om uw systeem te beschermen tegen kwaadaardige aanvallen via PDF-bestanden.

Zijn updates gratis?
Ja. Alle updates van Adobe Reader en Acrobat zijn gratis.Alleen de nieuwe, belangrijke versies van Acrobat moeten worden aangeschaft.

Hoe lang duurt de installatie?
Het installeren van de updates duurt slechts enkele minuten.

Hoe kan ik de frequentie van updates wijzigen of updates uitschakelen?
Ga naar Voorkeuren > Categorieën > Updater en stel de optie Controleren op updates in als u de instellingen wilt wijzigen. Raadpleeg deze TechNote voor meer informatie.

Release-informatie Acrobat Reader X

Als u problemen hebt bij het openen van een opmerking, klikt u met de rechtermuisknop op de release-informatie en slaat u het bestand op uw bureaublad op.

Datum Vrijgeven
Opmerkingen
Vrijgeven
Type
*
Focus
14 jun 2011 10.1 Q Laatste uitgave. Dit is een belangrijke update met beveiligingoplossingen, functie-updates en belangrijke verbeteringen zoals Beveiligde weergave voor Acrobat.
21 apr 2011 10.0.3 OOC Deze patch verhelpt een kwetsbaarheid en biedt een bijgewerkte Flash Player.
21 mrt 2011 10.0.2 OOC Deze patch verhelpt een kwetsbaarheid en biedt een bijgewerkte Flash Player.
8 feb 2011 10.0.1 Q Talloze beveiligingsoplossingen en verbeteringen aan beschermde modus, ondersteuning voor QTP, Flash en ondersteuning voor SCCM via de zojuist uitgegeven SCUP-catalogi.
nov 2010 10.0 Belangrijk Een gefaseerde uitgave met nieuwe functies:  15 nov - Acrobat EFGJ, 18 nov - Reader EFGJ: 19 nov, 12 dec - Acrobat en Reader voor alle andere talen.

Release-informatie Acrobat en Reader 9.x en 8.x

Als u problemen hebt bij het openen van een opmerking, klikt u met de rechtermuisknop op de release-informatie en slaat u het bestand op uw bureaublad op.

Datum Vrijgeven
Opmerkingen
Vrijgeven
Type
*
Focus
14 jun 2011 9.4.5, 8.3 (PDF) Q Laatste uitgave. Biedt behalve oplossingen voor beveiliging en fouten ook verbeterde functies zoals samenwerking, integratie en ondersteuning van browsers en handtekeningen- en formulierenworkflows.
21 apr 2011 9.4.4 (PDF) OOC Deze patch verhelpt een kwetsbaarheid en biedt een bijgewerkte Flash Player.
21 mrt 2011 9.4.3 (PDF) OOC Deze patch verhelpt een kwetsbaarheid, biedt een bijgewerkte Flash Player en lost een aantal fouten op waardoor afdrukken en andere functies verbeterd worden.
8 feb 2011 9.4.2, 8.2.6 (PDF) Q Talloze beveiligingsoplossingen en verbeterde prestaties voor de Navigator en portfolio's, Flash en bijgewerkte Enterprise-omgevingen.
16 nov 2010 9.4.1 (PDF) OOC Beveiligingspatch met meerdere oplossingen, inclusief de oplossingen die hier worden aangepakt.
5 okt 2010 9.4, 8.2.5 (PDF) Q Verbeteringen voor het maken van PDF's, roaming profielworkflows en een update van Flash Player, evenals talrijke foutoplossingen. Er zijn verschillende beveiligingsoplossingen inbegrepen, zoal shier en hier beschreven.
19 aug 2010 9.3.4,  8.2.4 (PDF) OOC Beveiligingspatch. Raadpleeg het beveiligingsbulletin.
29 jun 2010 9.3.3, 8.2.3 (PDF) Q Verbeteringen voor de beveiliging (inclusief een nul-dag-oplossing), prestaties, foutoplossingen, verbeterde browserondersteuning en verbeteringen aan het updateprogramma.
13 april 2010 9.3.2 (HTML) Q Verbeteringen voor de beveiliging, JS trust en meer. Het updateprogramma voor Acrobat/Reader vervangt de AUM met terugwerkende kracht naar 9.2 en 8.1.7.
13 april 2010 8.2.2 (HTML) Q Verbeteringen voor de beveiliging, JS trust en meer. Het updateprogramma voor Acrobat/Reader vervangt de AUM met terugwerkende kracht naar 9.2 en 8.1.7.
16 feb 2010 9.3.1 (HTML) OOC Beveiligingspatch
16 feb 2010 8.2.1 (HTML) OOC Beveiligingspatch
12 jan 2010 9.3 (HTML) Q Verbeteringen aan hogere beveiliging, overkoepelende domeintoegang, beveiligingswaarschuwingen en meer.
12 jan 2010 8.2 (HTML) Q Verbeteringen aan hogere beveiliging, overkoepelende domeintoegang, beveiligingswaarschuwingen en meer.
13 okt 2009 9.2 (HTML) Q Lost meerdere kwetsbaarheden in de beveiliging op en verbetert de prepress, preflight, PDF-weergave, opmaak, samenwerking, formulieren, 3D en meer.
13 okt 2009 8.1.7 (HTML) OOC Pakt meerdere kwetsbaarheden in de beveiliging aan.
31 juli 2009 9.1.3 (HTML) OOC Lost een kwetsbaar punt in de beveiliging op.
16 juni 2009 8.1.6 (HTML) OOC Alleen Unix. Pakt meerdere kwetsbaarheden in de beveiliging aan.
9 juni 2009 9.1.2 (HTML) Q Verbeterde beveiliging, browserondersteuning en prestaties.
9 juni 2009 8.1.6 (HTML) OOC Pakt meerdere kwetsbaarheden in de beveiliging aan.
12 mei 2009 8.1.5 (HTML) OOC Twee kwetsbaarheden in de beveiliging opgelost.
12 mei 2009 9.1.1 (HTML) OOC Twee kwetsbaarheden in de beveiliging opgelost.
18 maart 2009 9.1 (HTML) Q Verbeteringen in stabiliteit, formulieren/XFA, portfolio's, services op host, beveiliging en digitale handtekeningen.
1 maart 2009 8.1.4 (HTML) OOC Pakt een kwetsbaarheid in de beveiliging door een bufferoverloop aan. Releasedatum Reader op Linux en Solaris is 24 maart.
4 nov 2008 8.1.3 (HTML) OOC Lost beveiligingsproblemen op en biedt verbeteringen voor formulieren, 3D , rendering en digitale handtekeningen.
  9.0 Belangrijk
23 juni 2008 8.1.2 SUI (HTML) OOC Alleen Windows en Mac OS: pakt een kwetsbaarheid in de beveiliging door een bufferoverloop aan.. Releasedatum Reader op Linux en Solaris is 17 augustus.
7 feb 2008 8.1.2 (HTML) OOC Lost beveiligingsproblemen en biedt verbeteringen voor formulieren, 3D, JS, Rendering en meer.
2008 8.1.1 (HTML) OOC Lost beveiligingsproblemen op en biedt verbeteringen voor formulieren en andere functies. Verwijdert de knop van Kinko.
2008 8.1 Q
  8.0 Belangrijk

Terug naar boven

*Releasetypes

Belangrijke release: een belangrijke, functionele release met talrijke nieuwe en verbeterde functies, ontwikkeld over een releasecyclus van 18 maanden.

Driemaandelijkse update (Q): een geplande update met functionele verbeteringen, nieuwe beveiligingsupdates en eerder uitgegeven patchupdates buiten de cyclus. Voor Reader zijn deze updates soms beschikbaar als volledige installatieprogramma's.

Patch buiten cyclus (OOC): een update gericht op beveiligingsoplossingen. Deze niet-cumulatieve patchbestanden bevatten enkele functionele updates met de bedoeling de impact te beperken.

Opmerking: zowel de driemaandelijkse updates als de updates buiten cyclus kunnen beveiligingsverbeteringen bieden. Adobe raadt aan alle updates en patches toe te passen wanneer ze beschikbaar zijn.

Systeemvereisten voor 8.x en 9.x

In de releaseopmerkingen worden voor elke basisversie de wijzigingen van vereisten bijgehouden.

Terug naar boven

Trefwoorden: Enterprise Administration Acrobat Family, Reader, Acrobat, release-informatie,

Doc-ID
(cpsid_83708)