[an error occurred while processing this directive]

Otsikko

Asennusohjelman käynnistäminen lataamisen jälkeen Tuotteet, joita asia koskee

Kokeile tätä ensin

Tärkeää: Tämä ratkaisu on tuotteille, jotka on ladattu Akamai Download Manager -ohjelmaa käyttämällä, Adobe.com-kaupasta tehdyille ostoksille ja Photoshop Elements-, Adobe Premiere Elements- ja Acrobat X -kokeiluversioille.

Ellei asennusohjelma käynnisty automaattisesti latauksen valmistuttua, voit käynnistää sen manuaalisesti.

1. Varmista, että lataus on valmis.
  2. Jos latausohjelma ei ilmoittanut latauksen onnistumisesta, toimi seuraavasti:
  • Tarkista, onko työpöydällä latauksen käynnistämiseen tai jatkamiseen tarkoitettu kuvake. Jos on, napsauta sitä. Akamai Download Manager poistaa kuvakkeen, kun lataus on suoritettu loppuun.
  • Latauksen alussa tiedostoille pyydettiin määrittämään tallennuspaikka. Siirry määritettyyn kansioon. Jollet muista sen sijaintia, etsi tietokoneelta kansio nimeltä Ladatut tiedostot (Windows) tai Tiedostohaut (Mac OS). Kansiossa tulisi olla .exe- ja .7z -tiedosto (Windows) tai .dmg-tiedosto (Mac OS). Jos näkyvissä on tiedostoja, joiden nimi päättyy tunnukseen .part, lataus ei ole valmis.

Tärkeää: Jotta ohjelmisto voidaan asentaa, varmista, että sekä .exe- että .7z-tiedostot on ladattu kokonaan ja että ne sijaitsevat samassa kansiossa. Muussa tapauksessa asennusohjelmaa käynnistettäessä saattaa tulla näkyviin virheilmoitus. (Mahdollisia virheilmoituksia ovat "Windows ei voi avata tätä tiedostoa" ja "Adobe [tuotenimi]-tuotteen tiedostoarkisto-osaa ei löydy.")

1. Kun tiedostot on varmasti ladattu kokonaisuudessaan, kaksoisnapsauta ladattua .exe-tiedostoa (Windows) tai .dmg-tiedostoa (Mac OS) ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Dokumenttitunnus
(cpsid_83773)

Viimeksi päivitetty

Käyttöjärjestelmä
Mac OS (Kaikki)
Windows (Kaikki)

Ota yhteyttä tukeen

Aiheeseen liittyvä sisältö