Adobe
Log på Personlige oplysninger Mit Adobe

Titel

Løste problemer | Illustrator CS5 15.0.2Berørte produkter

Vigtigt: Læs dette dokument, før du installerer opdateringen.

Korrektionen 15.0.2 er ikke kompatibel med Mac OS 10.5.6 og ældre. Hvis du arbejder på Mac, skal du have alle de seneste OS-opdateringer og have Mac OS 10.5.7 eller nyere.

Hvis du har installeret tilføjelsesprogrammet Scene7 og foretaget manuelle ændringer i Illustrator-konfigurationsfiler, skal du genindlæse de gamle filer, før du installerer opdateringen 15.0.2.

PSD-filer mister mætning af staffagefarver, når de importeres til Illustrator CS5

Adobe har løst problemet med PSD-filer, der har staffagekanaler og intet baggrundslag, som mister mætning, når de importeres til Illustrator CS5.

Ydeevneproblemer, når hjælpelinjer indstilles til prikker

Ydeevnen er ikke længere nedsat, når hjælpelinjer indstilles til prikker.

Acrobat 10-dokumenter med adgangskoder kan ikke åbnes

Du kan nu åbne adgangskodekrypterede dokumenter med digitale signaturer fra Acrobat 10.

Forbedret præcision med DXF-import

Et problem med mindre ændringer i dimension, der opstod under import af nogle DXF-filer, er rettet.

Links brydes, når du gemmer et indsat billede, hvis filnavn indeholder japanske tegn til indtalte lydmærker som AI, EPS, CS1 eller ældre. Dette problem er blevet rettet.

Runde hjørnekanter, der har indre kurver, får ydre kurver

Adobe har løst et problem, hvor runde hjørnekanter på en figur blev vendt om under justering til pixelgitter. Det kunne ske under oprettelsen af et rektangel med runde hjørner, der bulede indeni, når Juster til pixelgitter var aktiveret. Det kunne også ske under justering af figuren til pixelgitter fra panelet Transformer.

Uspecificeret nedbrud under åbning eller lukning af Illustrator-filer

Denne version håndterer en række fejl, der gav tilfældige nedbrud under åbning eller lukning af Illustrator-filer.

Sikkerhedsproblemer

Denne korrektion håndterer sårbarhedsproblemer med Adobe Flash Player 10.0.45.2 og tidligere versioner samt med libpng-komponenten.

http://www.adobe.com/dk/support/security/advisories/apsa10-01.html

http://libpng.sourceforge.net/index.html

I tillæg til ovenstående problemer løser Illustrator CS5 15.0.2-opdateringen følgende problemer, som også var løst i Illustrator CS5 15.0.1-opdateringen

Problemer, der er specifikke for kørsel af Illustrator på Mac OS med RAM på over 4 GB

På nogle systemer mislykkes visse handlinger efter åbning af store komplekse filer. Fejlene kunne være, at genvejstaster ikke længere virkede, linealer forsvandt, filer blev ikke åbnet, og programmer gik ned.

Glyfferpanel har ikke indsat stilistiske alternativer til glyffer

Denne opdatering inkluderer en reparation af glyfferpanelet, som ikke havde indsat stilistiske alternativer. Panelet fungerer nu efter hensigten.

Nedbrud pga. skrifttyper med ugyldig FOND-ressourcefil (Mac OS)

Skrifttyper med ugyldige FOND-ressourcer får ikke længere programmet til at gå ned ved start.

Illustrator gik ned under starten med nogle systemindstillinger, der ikke er standard (Mac OS)

Når visse systemindstillinger såsom tusindtalsseparator blev ændret til ikke-standardindstillinger, gik Illustrator ned ved start. Denne fejl forekommer ikke med 15.0.1-opdateringen.

Illustrator gik ned, da programmet blev afsluttet lige efter start (Windows)

15.0.1-opdateringen løser et nedbrud, der opstod, hvis Illustrator blev lukket lige efter start, før programlinjen var helt indlæst.

Illustrator gik ned efter afslutning lige efter, at der blev logget ind på eller ud af CS Live eller CS Review (Mac OS)

En række Mac OS-specifikke problemer med tjenester er løst med denne opdatering. Nedbrud kunne forekomme, når du loggede på eller af CS Live eller CS Review og Illustrator, mens der stadig blev logget ind/ud.

Kopiering fra Illustrator og speciel indsætning som EMF i andre programmer virkede ikke

Kopiering fra Illustrator og speciel indsætning som EMF i andre programmer såsom PowerPoint og Excel holdt op med at virke. 15.0.1-opdateringen løser dette problem.

Vandrette streger blev vist på objekter med forløbsmasker efter rasterisering

Under rasterisering, enten fra menuen Objekt > Rasteriser, ved lagring til et rasterformat eller under udskrivning til en bitmapprinter, var der vandrette streger på objekter.

Illustrator gik ned under traversering af datasæt for et variabelbibliotek, der indeholdt sammenkædede billeder

Efter import af et variabelbibliotek med sammenkædede billeder, fik traversering gennem datasættet Illustrator til at gå ned. Dette problem er løst i denne opdatering.

Illustrator gik ned under start i Windows XP SP3, mens automatisk oprettelse af planlagt opgave var deaktiveret

Illustrator gik ned under start i Windows XP med Service Pack 3 til specifikke domænekonfigurationer, mens automatisk oprettelse af planlagt opgave var deaktiveret. 15.0.1-opdateringen løser dette problem.

Dokument-id
(cpsid_88115)

Berørte produkter