Start installationsprogrammet efter overførsel{Berørte produkter

Prøv dette først

Vigtigt! Denne løsning er til produkter, der hentet med Akamai Download Manager, produkter købt i butikken på Adobe.com og prøveversioner af Photoshop Elements, Adobe Premiere Elements og Acrobat X.

Hvis installationsprogrammet ikke startes automatisk når overførslen er fuldført, kan du starte det manuelt.

1. Sørg for, at overførslen er fuldført.
  2. Hvis du ikke fik en meddelelse om, at overførslen blev fuldført, skal du gøre følgende:
  • Kontroller, om der er en genvej på skrivebordet til at starte eller genoptage overførslen. Hvis der er én, skal du dobbeltklikke på den. Akamai Download Manager fjerner selv genvejen når overførslen er fuldført.
  • Da du startede overførslen, blev du bedt om at vælge en mappe til filerne. Åbn den mappe. Hvis du ikke kan huske hvor den lå, skal du søge efter en mappe med navnet "Hentede filer". Se efter en exe- og en 7z-fil (Windows) eller en dmg-fil (Mac OS). Hvis der er midlertidige filer med filtypenavnet ".part", betyder det at overførslen ikke er fuldført.

Vigtigt!Kontroller, at både .EXE- og .7z-filerne er fuldstændig overført og gemt i den samme mappe på computeren for at installere softwaren. Der kan ellers opstår en fejl, når du starter installationsprogrammet. (Fejl inkluderer "Windows kan ikke åbne filen" og "Filarkivdelen af Adobe [produktnavn] mangler".)

1. Når du har sikret dig at overførslen er fuldført, skal du dobbeltklikke på den overførte exe-fil (Windows) eller dmg-fil (Mac OS). Følg anvisningerne på skærmen.

Dokument-id
(cpsid_83773)

OS
Mac OS (Alle)
Windows (alle)

Kontakt supportafdelingen

Relateret indhold