Fejlfinding af problemer med download

mislykket download; kunne ikke downloade; hjælp til download; kan ikke downloade

Prøv disse løsninger på almindelige problemer med browseren, computeren og internetopkoblingen, der kan påvirke filoverførsler negativt.

Prøv dette først

Følg anvisningerne til fejlfinding i de følgende dokumenter - dvs. dem, som passer til din overførsel:

Prøv derefter dette

Hvis du efter at have læst det pågældende dokument i afsnittet "Prøv dette først" stadig har problemer med at hente softwaren, kan du udføre følgende fejlfindingstrin i den viste rækkefølge.

Prøv en anden browser

Ofte er det lettest at løse problemer med filoverførsler ved at prøve igen eller prøve med en anden browser. Hvis du for eksempel bruger Internet Explorer i Windows, kan du prøve Firefox. Hvis du bruger Firefox i Mac OS, kan du prøve Safari.

Kontroller, at computeren overholder systemkravene til Akamai Download Manager

Se Ofte stillede spørgsmål om Akamai Download Manager. (Gælder ikke med overførsler i Indonesien, Korea, Malaysia, Filippinerne, Singapore, Thailand, Tyrkiet, Hongkong, Kina eller Taiwan).

Tillad pop-up-vinduer og cookies

Tillad, at der åbnes pop-up-vinduer i browseren, eller føj www.adobe.com til listen med undtagelser i programmet, der blokerer pop-up-vinduer. Tillad også cookies fra tredjepart. Du kan læse, hvordan det gøres, i dokumentationen til browseren.

Kontroller internetforbindelsen

1. Gå til Adobes websted for at kontrollere at internetforbindelsen fungerer.
  2. Deaktiver midlertidigt firewallen og antivirusprogrammet, hvis du benytter sådanne. I dokumentationen til firewallen og antivirusprogrammet kan du læse hvordan de deaktiveres midlertidigt.
  3. Prøv at hente igen fra et andet sted (f.eks. et andet trådløst netværk).
  4. Hvis du bruger en trådløs internetforbindelse, skal du prøve at starte overførslen med en kabelbaseret forbindelse.

Ret eventuelle problemer med harddisken

1. Sørg for, at filerne gemmes i en mappe på harddisken og ikke på et netværksdrev. Når overførslen er fuldført, kan du flytte filerne til netværket.
  2. (Windows) Fjern overflødige filer, og ryd op i mapperne til midlertidige filer for at frigøre noget diskplads.
  3. Hvis der opstår en fejl ang. tilladelser, skal du sørge for, at du har de nødvendige rettigheder til at læse fra og skrive til mappen, som filen gemmes i. Hvis du ikke er sikker på, om du kan læse fra og skrive til mappen, skal du gemme filen i mappen Dokumenter, eller på skrivebordet.
  4. Vælg at gemme filen, når du bliver spurgt, om du vil åbne eller gemme filen. Dobbeltklik derefter på filen for at åbne den, når overførslen er færdig.

Find løsninger på fejlmeddelelser

Hvis du får vist et specifikt fejlnummer eller en meddelelse, kan du bruge teksten eller fejlnummeret til at søge efter en løsning på Adobes supportwebsted.

1. Gå til Søg på supportsiden
  2. Indtast teksten i fejlmeddelelsen i søgefeltet.
  3. Læs de forskellige supportdokumenter i søgeresultaterne for at finde hjælp til at løse fejlen.

Kontroller, om filoverførslen er sat på pause eller gået i stå

• Browser-styrede overførsler (små produktoverførsler som f.eks. skrifttyper eller Lightroom): Se i statusvinduet. Filoverførslen er i gang, så længe overførselshastigheden er på mere end 0 MB/sekund. Hvis overførslen er gået i stå, skal du starte den igen.

Browserens overførselshastighed

• Akamai Download Manager 3 (Overførsler fra Adobe.com Store og nogle prøveversioner som f.eks. Acrobat X): Se efter ordet PAUSED (sat på pause) i vinduet Akamai. Hvis overførslen er sat på pause, skal du klikke på knappen Resume Akamai 3 – knappen Resume (Gælder ikke med overførsler i Indonesien, Malaysia, Filippinerne, Singapore, Thailand, Hongkong, Kina eller Taiwan).

Overførsel fra Adobe.com Store sat på pause

Overførsel af prøveversion sat på pause

• Adobe Download Assistant (Overførsler af prøveversioner af Creative Suite og Elements):  Knappen Pause/fortsæt er til højre for statuslinjen.

Adobe Download Assistant

Gør cachen til midlertidige internetfiler større

Hvis cachen til midlertidige internetfiler er for lille til at rumme den fil, der hentes, kan overførslen ikke fuldføres.

Gør cachen til midlertidige internetfiler i Internet Explorer 7 og nyere (Windows) større

1. Vælg Funktioner > Internetindstillinger.
  2. Se under Browserdata, og klik på knappen Indstillinger i fanen Generelt.
  3. I dialogboksen Indstillinger for midlertidige internetfiler og oversigt skal du sørge for, at der allokeres mindst lige så meget plads som filen fylder. (Standardindstillingen er 50 MB).

Sådan øges cachen til midlertidige internetfiler i Firefox 3.x og nyere (Mac OS)

1. Vælg Firefox > Indstillinger.
  2. Under fanen Avanceret skal du klikke på Netværk.
  3. I afsnittet Offline lager skal du sørge for at der allokeres mindst lige så meget plads som filen fylder. (Standardindstillingen er 50 MB).

Anslåede overførselstider

Der mange faktorer, bl.a. opkoblingstype og netværkstrafik, der påvirker overførselshastigheden. I følgende tabel er der en række anslåede overførselstider for forskellige filstørrelser og almindelige forbindelsestyper. De anslåede tider er baseret på ideelle netværksforhold. I praksis kan overførslen tage længere tid. Overførslen går hurtigst uden for travle tidspunkter (fra 9 til 18). Der kan være temmelig travlt umiddelbart efter lanceringen af et nyt produkt. Visse produkter, typisk programmer, som er på 1 GB eller større, kræver, at du har en bredbånds-internetforbindelse, når du henter dem.

Bemærk: Når du bestiller, kan du se filstørrelsen og en anslået overførselstid under eller til højre for pop-up-menuen Leveringsmetode.

Filstørrelse Forbindelseshastighed
  Opkaldsforbindelse/modem (56 kbps) DSL (1,5 Mbps) Kabel (3 Mbps) Virksomhedsnetværk (10 Mbps)
100 MB 4 timer 9 minutter 5 minutter 1 minut
500 MB 20 timer 47 minutter 25 minutter 7 minutter
800 MB 32.5 timer 75 minutter 40 minutter 11 minutter
1 GB * 96 minutter 51 minutter 14 minutter
2 GB * 3 timer 101 minutter 29 minutter
5 GB * 8 timer 4 timer 72 minutter
7 GB * 11 timer 6 timer 100 minutter
10 GB * 16 timer 8,5 timer 2,5 timer

*Kræver bredbåndsopkobling

Søgeord: mislykket download; kunne ikke downloade; hjælp til download; kan ikke downloade

Dokument-id
(tn_15296)

OS
Mac OS 10.5
Mac OS 10.6
Mac OS 10.7
Windows Vista
Windows XP
Windows 7

Adobe Community Help

Tags